Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató

 

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz  szállítással rendelhetőek meg. 

 

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak és információk tartalmazzák a törvényben előírt áfát, a mennyiségi egységet, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Ügyelünk alapvető környezetvédelmi elvek betartására.

 

 

A vásárlás regisztrációval lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával  is mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

  

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-16:00 óráig. 

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 8 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

küldőjének részére.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg.
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!